ÚJ! Prémium kategóriás kapilláris elvű tömegáram-mérő és szabályozó egységek

A Sierra Instruments megvásárlásával a Vögtlin anyavállalata (TASI Group) jelentősen kibővítette áramlásmérési és szabályzási portfólióját. A SmartTrak®100 sorozat 2020 áprilisától érhető el.

SmartTrak, Prémium kapilláris tömegáram-mérők és szabályozók

A Sierra Instruments (USA, Kalifornia) fontos globális szereplő a gázok és folyadékok áramlásmérésének és -szabályozásának területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékpalettánk kibővült a SmartTrak®100 sorozattal. Ezek kapilláris technológiájú hőtömegáram-mérők (MFM) és tömegáram-szabályozók (MFC) tökéletesen kiegészítik jelenlegi kínálatunkat.

Ezek a különleges eszközök rendkívül sokféle gáztípus esetén alkalmazhatóak, beleértve a maró, agresszív és mérgező gázokat is.

A normál változatok 35 bar, míg speciális változatok akár 345 bar nyomásig, 0-4 mln/min-től akár 0-1000 ln/min közötti áramlási tartományokban is elérhetőek. Az értékesítés Európában 2020 április végén kezdődik.

__

A VÖGTLIN INSTRUMENTS BEMUTATJA TERMÉKPORTFÓLIÓJÁT

Látogassa meg a Vögtlint az A3 csarnokban lévő 426-os standon, ahol bemutatják, hogyan tudunk segíteni a gázáramlás-mérés és -ellenőrzés során felmerült problémáik megoldásában.

Bízunk benne, hogy a személyes találkozó során sok érdekes és hasznos beszélgetésre lesz lehetőség.