Folyamatos szintjeladók

A Gems úszó jeladói tartályok pontos és megbízható szintjelzését biztosítják. A rendelkezésre alló anyagváltozatoknak köszönhetően a folyadékok széles választéka esetén képesek megoldani a szint szabályozásának, ellenőrzésének feladatát.

Gems folyamatos szintjeladók

Az XM és XT sorozatú úszó szintjeladó család a kis, közepes és a nyagméretű tartályok esetén is megfelelő választás lehet, hiszen a 50cm-es tartály mérettől 600cm-es tartály mélységig áll rendelkezésre, mind műnyag, mind fém, valamint ezek kombinált válatozataiban.

Az UCL 510 / 520 ultrahangos szintérzékelők ideális megoldást nyújtanak minden olyan esetben, ahol kerülni kell a szenzor és a mérendő közeg közti közvetlen kapcsolatot, mint például nagyon tiszta, vagy éppen szennyezett közeg, illetve forró, vagy maró anyagok.

Azokon a felhasználási területeken, ahol a nagyon pontos szintérzékelésre van szükség, és a folyadék vezetőképes, a Gems új fejlesztésű, CT 1000 típusú, feszültségváltozáson alapuló, mozgó elemek nem tartalmazó szintjeladója lehet a megfelelő megoldás. A szintén új fejlesztésű XT 1000 magnetostrictive jeladója a folyadékok széles választéka esetén nyújt hőmérséklet kompenzált, pontos szintadatokat.

Folyamatos szintjeladók – termék választék

  • Úszó szintjeladó
  • UCL 510 / 520 – Ultrahangos szintérzékelők/szintjeladók
  • CT 1000 Potentiometric szenzor
  • XT 1000 Magnetostrictive szintjeladó