CVD (Chemical Vapour Deposition) technológiájú nyomás távadók

A CVD- (Chemical Vapour Deposition) eljárással készülő érzékelők a költségérzékeny, kisebb pontossági igényű (+/- 0,15%) alkalmazásokhoz készülnek széles választékban és nagy gyártási volumenben.

CVD technológiájú nyomás távadók, Gems
1200 / 1600 sorozatú nyomás távadók
Az 1200-as sorozat (az 1600-as ennek a folyadékba merülő, nem beépített változata) köszönhetően az alkalmazott CVD érzékelő technológiának és az ASIC (erősített) szerkezeti egységeknek, nagy stabilitást és hosszú működési élettartamot biztosít.
A vastagabb membrán képessé teszi ezt a szenzort arra, hogy elviselje a szivattyúk, mágnesszelepek működése közben keletkező löketszerű nyomás változásokat is. A moduláris felépítés pedig biztosítja, hogy szinte bármilyen felhasználási igénynek megfelelő kialakítású változatban legyen elérhető.

Üzemanyag-nyomás és folyadékba meríthető nyomás távadók – 2200 / 2600-as sorozat
A 2200 / 2600-as sorozatú nyomás távadók ötvözik a stabilitást és a pontosságot a moduláris felépítéssel és a rendelkezésre álló sokféle kiegészítő opcióval.
A 2600-as sorozatú nyomásátalakító különböző készülékház-opciókkal kínál stabilitást és pontosságot. Kapható olyan házzal is, amelynek a hátlapja hegesztett nemesacél, ami az igényes merülő és ipari alkalmazásokhoz való.
A 2200 / 2600-as sorozatú nyomásátalakító bevált CVD-érzékelőtechnikával, ASIC (erősített) egységekkel és moduláris tokozással készül, hogy olyan érzékelő termékcsaládot nyújtson, amelyet könnyen lehet különleges feltételekhez illeszteni a nagy teljesítmény feláldozása nélkül.
A 22CS / 26CS és a 22FA / 26FA változat CSA minősítéssel rendelkezik.

Abszolút nyomás távadók – 6700-as sorozat
A 6700-as sorozatú nyomás távadók 5:1-es, szabályozható Leszabályzási képességgel rendelkeznek, mely ideális megoldást kínál azokon a felhasználási területeken, ahol magas túlnyomás jelentkezhet.
A 6700-as nyomástávadók ATEX (EExia IIC T4) minősítéssel is elérhetőek.