A tökéletes folyadékszabályozás receptje – Gems Sensors and Controls

Ne elégedjen meg egy kész alkatrésszel, amikor olyan partnerre van szüksége, aki ötletekkel és teljes megoldásokkal tud szolgálni. Ez a Gems Sensors and Controls.

Gems áramlás és nyomás érzékelők

Szakértőink készek megvitatni önnel a rendszere követelményeit.

Választás 

A folyadékérzékelők és vezérlők legnagyobb választékából válogathat. A Gems folyadékérzékelők és vezérlők ezreit kínálja, melyekből alkalmazás-specifikus szerelvényeket állíthatunk össze.

Testreszabás 

Velünk együtt szabja testre normál termékeinket, hogy pontosan megfeleljenek az ön követelményeinek. A Gems végzi a tervezést és a gyártást – az ötlettől és a megvalósíthatóság ellenőrzésétől kezdve, a próbagyártáson és jóváhagyáson át a kereskedelmi gyártásig.

Nyerő felállás  

A Gems a folyadékkezelés területén szerzett több mint 50 éves tapasztalatával olyan alkatrészeket, részegységeket, illetve teljes készülékeket szállít, amelyek teljesítményt, alacsonyabb költségeket és gyorsabb piacra jutást biztosítanak.

Precíziós keverő blokk 
A keverőblokkot a Gems tervezte és gyártotta egy teljes folyadékkezelő rendszer részeként.
 
Kapcsolódó termékek

  • ExOsense, érintkezésmentes folyadékszint érzékelő  

  • Leválasztó mágnesszelepek

Oxigén keverő
Oxigénszállító rendszerekhez használják. 
A részegységet a Gems tervezte és gyártotta.
Kapcsolódó termékek


  • M-sorozatú kisméretű mágnesszelepek

Orvosi folyadék táptartály
A Gems átalakított egy alap LS-350-et, hogy többszintű érzékelést biztosítson, miközben hozzáférést biztosít a tartály feltöltéséhez és leeresztéséhez. A csavaros fedéllel ellátott fejegység egydarabos egységet kínál a gyors tartálycseréhez.
Kapcsolódó termékek

  • + LS-350 többpontos szintkapcsoló