Állítható nyomáskapcsolók

A Gems Sensors and Controls mind a fix, mind az állítható nyomáskapcsolók vezető gyártója.

Állítható nyomáskapcsolók, Gems
Számos alkalmazás esetén, mint például kompresszorok esetén, szükséges a a nyomás adott tartományon belül tartása. 
A nyomáskapcsolók az alsó nyomásérték esetén bekapcsolják, majd a felső nyomásérték elérése esetén lekapcsolják a hidraulikus szivattyút. 
Az állítható nyomáskapcsolók ezen értékek beállítását illetve változtatását teszik lehetővé adott nyomástartományukon belül.

Ultrahosszú élettartamú nyomáskapcsolók – PS11-sorozat
Az alacsony nyomású alkalmazásokhoz nehéz nagyobb élettartamú eszközt találni, mint a PS11-es sorozatunkat.
PS11-sorozatú nyomáskapcsoló az 1 millió kapcsolási ciklust kitevő várható élettartam hosszú idejű megbízhatóságot jelent. Egy pillanat alatt váltó mikrokapcsolójuk automatikusan alaphelyzetbe áll és vagy eléri, vagy meg is haladja az ipari szabványok előírásait.
A sárgaréz ház elfogadható áron kínál vegyszerállóságot.
Ennek a modellnek a korábbi elnevezése: PDPA / PDPF.

Kapton-membrános OEM szubminiatűr nyomáskapcsoló – PS31-sorozat
Ezeket a kompakt nyomáskapcsolókat OEM-alkalmazásokhoz tervezték. Mikrokapcsolók helyett Kapton-membránnal készültek a PS31-sorozatú, fémlemez-érintkezős kapcsolók.
A Kapton-poliamid széles hőmérséklettartományban tart fenn kitűnő fizikai jellemzőket. Nagyon kiváló vegyszerállóságot mutat az ismeretlen szerves oldószerekkel szemben is.
Ennek a modellnek a korábbi elnevezése: PMLA / PMLF / PS-JL.

Elasztomer membrános, OEM szubminiatűr nyomáskapcsoló – PS32-sorozat
A PS32-sorozatú kompakt nyomáskapcsolókat OEM alkalmazásokhoz tervezték. Mikrokapcsolók helyett gazdaságos fémlap-érintkezőkkel készültek.
Ebben a sorozatban háromféle anyagból készült elasztomer membránt használtak fel. Az elasztomer membránok fokozott érzékenységet és hosszabb élettartamot biztosítanak az olyan alkalmazásokhoz, ahol nem fordulnak elő szélsőséges hőmérsékleti értékek.
Ennek a modellnek a korábbi elnevezése: PS-JL.

Gazdaságos, miniatűr nyomáskapcsolók – PS41-sorozat
A miniatűr nyomáskapcsolókat olyan igényes alkalmazásokhoz tervezték, ahol a hely, illetve az ár fontos tényező. Ezek a kapcsolók dugattyú/membrán kialakításúak, ahol a dugattyús technika nagy nyomása a membránkonstrukciók érzékenységével társul. A kapcsolók a felhasználás helyén beszabályozhatók egy imbuszkulccsal, ami el van rejtve, hogy védjen az illetéktelen babrálástól.
Ennek a modellnek a korábbi elnevezése: PDA / PDF / PDN / PS-E.

Kapton-membrános OEM szubminiatűr nyomáskapcsoló – PS51-sorozat
A PS51-sorozatú kompakt nyomáskapcsolókat OEM-alkalmazásokhoz tervezték, a gazdaságos konstrukcióban fémlemezes érintkezőket használnak mikrokapcsolók helyett, és Kapton-membránt alkalmaznak.
A Kapton-poliamid széles hőmérséklettartományban tart fenn kitűnő fizikai jellemzőket. Nagyon kitűnő kémiai ellenállást mutat a nem ismert szerves oldószerekkel szemben is.
Ennek a modellnek a korábbi elnevezése: PMMA / PMMF.

Elasztomer membrános OEM szubminiatűr nyomáskapcsoló – PS52-sorozat
A PS52-sorozatú kompakt nyomáskapcsolókat OEM alkalmazásokhoz tervezték, a gazdaságos konstrukcióban fémlemezes érintkezőket használnak mikrokapcsolók helyett, és elasztomer membránt alkalmaznak.
Az elasztomer membránok fokozott érzékenységet és hosszabb élettartamot biztosítanak az olyan alkalmazásokhoz, ahol nem fordulnak elő szélsőséges hőmérsékleti értékek.
Ennek a modellnek a korábbi elnevezése: PMMA / PMMF.

OEM szubminiatűr nyomáskapcsoló – PS61-sorozat
A PS61-sorozatú kompakt nyomáskapcsolókat OEM alkalmazásokhoz tervezték.
Nyomásálló kivitelűek, hogy használhatók legyenek nagy igénybevételt jelentő hidraulikus alkalmazásokban, például a villás targoncákon, ollós munkapadokon és terepjáró gépeken.
Ennek a modellnek a korábbi elnevezése: PMHA / PMHF / PS-J.

Általános célú, mini nyomáskapcsolók – PS71-sorozat
PS71-sorozatú sokoldalú, általános célú kapcsolók az egy pillanat alatt átváltó mikrokapcsolóikkal a hidraulikus és pneumatikus alkalmazások széles körében felhasználhatók.
Bevált dugattyú / membrán konstrukciójuk kitűnő pontosságot kínál nagyon széles nyomástartományban a kitűnő 9000 psi értékű nyomáshatárral.
E kapcsolók moduláris felépítése lehetővé teszi a Gems számára, hogy nagy számú szabványos nyomásszerelvényt kínáljon kétféle anyagból, számos névleges elektromos értékkel és csatlakozással.
A felhasználók könnyen konfigurálhatják ezt a modellt a saját igényeik szerint.
Ennek a modellnek a korábbi elnevezése: PDAH / PDFH / PHDA / PHDF / PS-EH.

Robusztus hengeres nyomáskapcsoló – PS75-sorozat
A Gems PS75-ös sorozata mindenütt fémfelületű, hogy bírja a túlterhelést, és megbízhatóan működjön nagyon nagy nyomáshullámok mellett is.
Az élettartam növelése érdekében kopótárcsával és párnagyűrűvel tervezték. Ezek a kapcsolók dugattyú / membrán kialakításúak, ahol a dugattyús technika nagy nyomása a membránkonstrukciók érzékenységével társul. Beszabályozhatók a felhasználás helyén, vagy gyárilag történik a beállításuk. 
Ennek a kapcsolónak a korábbi elnevezése: PACA / PFCA / PDCA / PDCF / PDCM / PS-FA / PS-FB.