PS61 OEM szubminiatűr nyomáskapcsoló

A Gems PS61 szubminiatűr nyomáskapcsolókat beépíthetjük a hidraulikus és pneumatikus alkalmazások széles körébe, ideértve az orvosi, általános ipari és éghetőségi alkalmazásokat is.

PS61 szubminiatűr nyomáskapcsoló, Gems
Tulajdonságok

  • Nyomástartomány  0,7 … 300bar (10 …4,350psi)
  • kiváló méret / nyomástartomány arány
  • Igényes alkalmazásokhoz tökéletes megoldás

A Gems Sensors and Controls gyártmányú PS61 Subminiature Pressure Switch termékcsaládot OEM applikációkra tervezték.

A PS61 megemelt, IPX7, IPX9K és IP6KX IP-védettséggel, valamint szerves elektromos csatlakozásokkal érhető el. A PS61 nyomáskapcsoló 121°C-ig hőálló.
Ezek a szubminiatűr nyomáskapcsolók széleskörű hidraulikus és pneumatikus applikációkra alkalmasak, ideértve az orvosi, általános ipari és tüzeket is.

Általános leírás
A 24 mm-s kompakt kialakítású PS61 kiváló nyomásparaméterekkel rendelkezik.
A moduláris formatervezés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy többféle US, British és ISO típusú csapvéghez is hozzáillessze a csatoló interfészt.

Kiegészítésül, nagyszámú elasztomer áll rendelkezésre, hogy biztosítsa a kompatibilitást a végfelhasználó folyadék és várható működési hőmérsékleti tartományaihoz.
A PS61 hétféle elektromos csatlakozási opcióval rendelhető, ideértve a beépített csatlakozókat, légkábeles, kábeles és csatlakozási hevedereket is.

Mindez a flexibilitás a kompakt csomagban, valamint a szabályozható modellek elérhetősége azt jelenti, hogy a PS61-t az ideális termékmegoldás az igényes nyomáskapcsoló alkalmazások területén.