Hatékony és pontos gázáramlás szabályzás a biotechnológiában

Tapasztalatunkból tudjuk, hogy a bioreaktorok többségét nagyon kritikus és finom folyamatokhoz használják, ahol a tömegáram-szabályozóknak megbízhatónak, megismételhetőnek és rugalmasnak kell lenniük.

Gaz átfolyásmérés szabálytása a biotechnológiában, Vögtlin

A fermentációs gázok mennyisége nagymértékben befolyásolja a tömegáramlási koefficienst és jelenleg nincs jobb műszer a gázáramlás pontos ellenőrzésére, mint a Vögtlin termikus tömegáram szabályzói.

A bioreaktorokat nagyon finom és kritikus folyamatokban használhatják, ahol a tömegáram szabályozóknak megbízhatónak, megismételhetőnek és rugalmasnak kell lenniük. Nem számít, ha Ön perfúziót, permetet, vagy merített szilikonos csövezést használ az oxidálásban, az oldott oxigén mennyiségét gondosan ellenőrizni kell ahhoz, hogy tökéletes és megismételhető pH-szabályozást kapjon.

Az olyan fermentációs gázok, mint például a CO és H2 mennyisége erősen befolyásolja a tömegátviteli együtthatót, amire nincs jobb mód, mint a gázáramlás pontos szabályozása tömegáram-szabályozókkal.

A Vögtlin tömegáram mérő műszerek az alábbi rugalmasságot biztosítják:

  • Lefordulási érték 1:100 felett (alkalmazástól függően)
  • Minden tömegárammérőbe legfeljebb 10 különböző gáz van beprogramozva
  • Erős szelep, amely a bemeneti és kimeneti nyomások széles skáláját képes kezelni

A Vögtlin egyszerű, önálló megoldásokat ajánl az asztali rendszerekhez, vagy akár IP67 (NEMA6) és EX-minősített egységeket is szállít. Ezeket olyan laboratóriumokba lehet telepíteni, ahol előírás a nagynyomású, vízsugaras tisztítószerrel végzett rendszeres mosogatás.