Autonóm áramlásmérő és szabályzó technológia, red-y compact sorozat – VIDEÓ

A Vögtlin új, 2015. évi fejlesztésű, külső tápellátást és vezetékezést nem igénylő, autonóm, gáz áramlásmérő és szabályzó eszköze, a felhasználási lehetőségek új területét nyitja meg.

A Vögtlin bemutaja a tömágárammérők új generációját  – autonóm áramlásmérő és szabályzó technológia, érintő kijelzővel, AA elemmel és Micro-USB Port támogatással

Büszkén mutatjuk be a “red-y compact” sorozat legújabb tagját, mely a felhasználási lehetőségek új területét nyitja meg. Az új, 2015-ös megjelenéső típus, új generációs tömegáram mérő kompakt kialakításával, érintő kijelzőjével és akár AA elemes, akár 24 Vdc, vagy akár USB tápellátásával eddig nem látott szabadságot biztosít a gáz áramlás mérés, szabályozás területén.

Autonóm, külső vezetékezést nem igénylő, digitális gáz tömegáram mérő

A függetlenség digitáis kényelme
A “red-y compact” széria egyesíti a modern és innovatív megjelenést a fejlett technológiával és a megbízható, stabil működéssel..

  • Az érintő kijelző egyszerűen áttekinthető és kezelhető felületet biztosít
  • Az áramlásmérő áramlellátását szabványos AA elem biztosíthatja
  • Azonban ha szükséges, az áramellátás a Micro-USB-n keresztül is történhet
  • Az eszköz a nagy pontosságot (±1%) széles méréstartományban biztosítja
  • Összesített fogyasztás mérési lehetőség
  • Egy eszköz többféle gáz mérésére is használható
  • Jelszavas védelem
  • 3 év garancia

Térfogatáramlás mérés, vagy hőalapú tömegáramlás mérés? 
Sok felhasználás esetén szükséges nyomás és hőmérséklet kompenzációval is kiegészíteni a mérést a megfelelő pontosság elérése érdekében, azonban ez a hagyományos rotaméterekkel ez egy lépésben nem megoldható. A rotaméterek igen érzékenyek a mérendő közeg nyomásában, hőmérsékletében beálló változásokra, 1 bar nyomásváltozás akár 50%-os mérési hibát is eredményezhet.

A Vögtlin tömegáram mérői ezzel szemben ilyen esetekben is pontos mérést biztosítanak!

Autonóm, kényelmes és pontos mérési megoldások
A Vögtlin nagy pontosságú MEMS technológiát (CMOS szerzorok) használó tömegáram mérő és szabályzó egységei új szabványokat állítottak fel a mérési pontosság és az eszközeik felhasználói kiszolgálása tekintetében.