Red-y compact 2 sorozatú digitális tömegáram-mérők elnyerték el a Flow Control Innovation Award díjat 2016-ban

A Flow Control folyóirat már közel két évtizede, az évenként kiosztásra kerülő Innovation Award dijjal jutalmazza a folyadékkezelő iparnak a kiváló gyártásra való folyamatos elkötelezettségét.

Red-y compact 2 digitális tömegárammérők, Flow control innovation award 2016

A Flow Control minden évben, nyitott jelölésen és az olvasók szavazatán alapuló rendszerben mutatja be a legújabb innovációkat és technológiai áttöréseket az iparban.

“Most első alkalommal, egy termikus tömegáram műszer egy darab AA elemmel legalább hat hónapig képes működni. Ezt a gáz-tömegárammérőt mozgó kalibráló műszerként lehet majd használni sok olyan környezetben, ahol más tápfeszültség nem áll rendelkezésre. A műszert nagy pontosság (1%), széles dinamika (100-tól 1-ig), beépített összesítő, többféle gáz, opcionális szelep és riasztó modul jellemzi.” (Flow Control).

Rendkívüli örömmel jelentjük be, hogy mi, red-y compact 2 sorozatú innovatív digitális tömegárammérőnk nyerte el az idei Innovation Award díjat.

Ebben az évben a Vögtlin-nevezési folyamat érvényesült, olyan más vezető cégekkel szemben, mint a Siemens, Sierra Instruments és Endress+Hauser!

Ez a díj újra megerősíti a Vögtlin Instruments hosszú távú elkötelezettségét az innovatív, high-tech termékek gyártására a gázáramlás mérése és ellenőrzése területén.